BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG

Transport avion AUSTRIAN | 5 zile | de la 359 Euro

 

23 decembrie Bucuresti – Viena

Intalnire la ora 11:45 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS 784 cu decolare la ora 13:45. Sosire la Viena la ora 14:30. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Seara, Vizitarea Pietei de Craciun din fata Primariei cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena (inaugurat in martie 2013) sau similar. Detalii pe www.starinnhotels.com.

24 decembrie Abatia Melk – Defileul Dunarii – Ajunul Craciunului

Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de CraciunInterra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 47 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv cu 4 feluri de mancare, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena.

25 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn – Concertul extraordinar de Craciun

Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Piatei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. Ora 18:00 servirea cinei la hotel. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena.

26 decembrie Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg – Piata Primariei

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Dupa amiaza, vizitarea Pietei Primariei cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena.

 27 decembrie Viena – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. La ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 791 cu decolare la ora 15:15. Aterizare in Bucuresti la ora 17:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife  calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 359 Euro adult loc in camera dubla              
 • 215 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti      
 • 479 Euro adult loc in camera single         

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines (bagaj de mana si bagaj de cala inclus)
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior
 • 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie
 • Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester in sala mare de festivitati „Festsaal” a Palatului Imperial Hofburg (in valoare de 55 Euro/persoana)
 • Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
 • Transfer hotel – Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn – hotel
 • Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu insotitorul de grup
 • Transfer hotel – Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Insotitor de grup

 Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public
 • Cina Festiva de CraciunInterra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara)

Tarif : 47 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv cu 4 feluri de mancare, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30 – 22:30/23:00)

 

Please follow and like us:

Written by

admin