Descriere companie

                Mega Travel si-a consolidat pozitia an de an in domeniul transportului intern si extern. Flota noastra de microbuze si autocare este in permanenta reinnoita si imbunatatita pentru a asigura confortul maxim calatorilor nostri. Conducatorii auto au toate cursurile si atestatele la zi si sunt atent selectionati dand dovada de profesionalism in orice situatie. Incercam de la an la an sa introducem curse noi pe traseele unde stim ca sunt solicitari mai multe sau unde gasim o nisa libera, toate acestea crescand constant numarul pasagerilor nostri.

               Incepand cu anul 2011 am introdus o noua ramura in activitatea noastra, si anume turismul. Fiecare client  va regasi in pachetele turistice promovate de noi ceva care sa fie pe masura dorintelor si preferintelor dumneavoastra: relaxare pe cele mai indragite plaje ale lumii, aventura in statiunile montane de schi, momente de neuitat pentru familiile cu copii in cele mai cautate statiuni ale litoralului romanesc, grecesc sau turcesc, experiente culturale  inedite in tarile europene, asiatice sau africane.

               Vacantele sunt alcatuite dupa tiparul clientului si incercam sa oferim fiecaruia dintre dumneavoastra ceea ce i se potriveste, astfel incat sa ramanem partenerul dumneavoastra de incredere in alegerea vacantelor. Partenerii nostri sunt selectati dintre cei mai mari tour operatori care functioneaza in acest moment pe piata din Romania, iar in privinta biletelor de avion va punem la dispozitie bilete atat la cursele companiilor de linie, cat si la cele low cost. Ne pliem pe orice solicitare, astfel incat in final, clientul sa aiba de castigat si sa fie cel ce descopera lumea alaturi de noi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *