Holiday Village Manar 5*

Posted on | 2 Comments

 

LOCALIZARE

Hotelul Holiday Village Manar este situat pe plaja privata de nisip, la 7 km de centru Hammamet, 7 km de Nabeul si la 117 km de Aeroportul International Monastir Habib Bourguiba.

CAZARE

Hotelul are 333 de camere dintre care: standard room 109, standard swim-up 10, studio 28, family room 34, family room sea view 52, family room swim-up 11, superior family room  11, superior family room swim-up 1, kids’den room  77.

Standard room 37mp: aer conditionat, TV prin satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, wi-fi, balcon sau terasa. Are vedere la mare, piscina sau gradina (repartizarea se face de la receptie  in functie de disponibilitati).

Standard room swim-up 37mp: aer conditionat, TV prin satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, mini bar, telefon,  wi-fi, balcon sau terasa. Are vedere la piscina sau gradina.

Family room 48 mp: un dormitor cu un pat dublu si living cu 2 canapele extensibile, aer conditionat, TV prin satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon,  wi-fi, balcon. Are vedere la piscina sau gradina.

Family room swim-up 48 mp: un dormitor cu un pat dublu si living cu 2 canapele extensibile, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par, wi-fi, balcon. Are vedere la piscina sau gradina.

SERVICII

Restaurant principal tip bufet, restaurante A la carte Indian, Tunisian, Steak house (contra cost) cu reservare in prealabil,

Baruri: looby bar, sport bar (contra cost), show bar, pool bar, beach bar, beach bar, family bar, vitamin bar, disco bar (contra cost), snack bar.

FACILITATI

Receptie, room service, Centru Spa, gym, sala de conferinte, doctor (contra cost), magazin.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul se afla pe plaja privata de nisip fin, patru piscine exterioare pentru copii si adulti dintre care una are tobogane, una interioara. Umbrele, sezlonguri, prosoape ( cu depozit )

SPORTURI SI ACTIVITATI

Activitati la piscina, sporturi nautice monitorizate, mini club, loc de joaca, animatie, teren de fotbal si tenis, tenis de masa, mini golf.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactati-ne acum!
Call Now
Directions