Adresa: Piata Hercules Nr. 1, Baile Herculane, Jud. Caras-Severin

Localizare: este amplasat in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules.

Dotari generale: piscina, sauna, solariu, centru de fitness, jacuzzi, restaurant, gradina-terasa (in stil romanesc, cu foisor, bar, brasserie si mansarda), baza de tratament. Alte servicii oferite: pastrarea valorilor la receptie, spalatorie, parcare auto pazita (cu camere video), servicii de alarm-clock, servicii de secretariat,programe de excursii, magazin cu obiecte de stricta utilitate.

Dotari camere: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces Internet, uscator de par, bai proprii cu dus, halate de baie, climatizare

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copil cu varsta cuprinsa intre 0-5,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar; pentru cina traditionala,cina festiva si mic dejun, pentru copiii intre 6-11,99 ani se va percepe un supliment in valoare de 99 lei; copiii peste 14 ani au cost integral la cina traditionala, cina festiva si mic dejun –  198 ron; Pat suplimentar la cerere 27.50 lei zi  .

Pretul include: cazare 3 nopti, cina traditionala in 24.12 cu seara de colinde si impodobirea bradului, mic dejun si vizita lui Mos Craciun cu cadouri pentru cei mici, pranz si cina festiva in data de 25.12 si program muzical cu DJ, mic dejun si cina in 26.12, mic dejun in 27.12.2015. Mesele sunt in regim bufet suedez (exceptie meselel festive) si includ bautura casei, apa minerala/plata si sucuri racoritoare.

 

 

Ferdinand

Please follow and like us:

Written by

admin