Localizare: Hotel International, emblema statiunii Baile Felix, a fost relansat in aprilie 2007 dupa o renovare completa care a asigurat trecerea la standardele categoriei de 4*. In incinta acestui complex hotelier se afla baza de tratament ultramoderna, piscinele, zona de plaja dar si o coasta impadurita. Este situat in centrul statiuni, la 10 km de Oradea si 15 km de aeroportul din Oradea.

Camere: dispune de:  80 camere single, 107 duble, 20 apartamente si 3 camere pentru persoane cu disabilitati, are 11 etaje + parter si 3 lifturi. Spatiile de cazare sunt dotate cu : baie cu dus si cada , aer conditionat, telefon, TV cablu, minibar, acces internet, seif, balcon si incalzire centrala.

Alte facilitati: 2 sali de conferinta cu 120-200 de locuri, internet gratuit, sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, salon de manichiura si pedichiura, 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare, magazine, parcare pazita, plata cu Credit Card, restaurant cu 300 de locuri, terasa, cofetarie, bar de zi, servicii cattering. Tratament : balneoterapie (bai cu apa termala in vane si bazine),hidroterapie (dus subacval, masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Cyklonik, jacuzzi),electroterapie (bai galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie), inhalatii cu apa termala si medicamente, impachetari si bai cu namol (EXCLUSIV la Hotel International), masoterapie (masaj medicinal si limfatic, masaj de relaxare), laserterapie, kinetoterapie, mecanoterapie, termoterapie (impachetari cu parafina).

 

International

 

Please follow and like us:

Written by

admin