Localizare: Renovat in 2004, Hotelul Nufarul este situat la 200 m. distanta de centrul statiunii Baile Felix,  la 10 km de Oradea si la 15 km de aeroportul din Oradea. Este legat printr-un coridor de acces la baza de tratament, Centrul de Wellness si piscinele din incinta Complexului Termal.

Camere : dispune de 6 camere single, 70 duble si 2 apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu : baie cu cada, telefon, TV cablu, minibar, uscator de par, aer conditionat si incalzire centrala, minibar, balcon.

Alte facilitati : Restaurantului cu 20 de locuri, bar de zi, terasa, servicii de catering. Sala de conferinte cu 20 de locuri, parcare pazita, plata cu Credit Card, acces la Hotel Termal pentru: sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, salon de manichiura si pedichiura, 1 piscina interioara, 2 piscine exterioare. Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica), kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane, elongatii, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente, termoterapie (impachetari cu parafina), aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri), masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant), kinetoterapie

 

Nufarul

 

Please follow and like us:

Written by

admin