Localizare: In centrul statiunii, Calimanesti Caciulata, practic fiind imposibil de trecut pe langa hotel fara sa il vedeti.

Dotari generale: dispune de 492 de locuri in camere cu pat dublu si twin si 8 apartamente, restaurant, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, farmacie, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 80 locuri fiecare dotate corespunzator.

Dotari camere: camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Alte facilitati : ascensor, club, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala agrement (fitness), parcare, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, cosmetica, spalatorie, curatatorie, serviciu masaj, punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, restaurant, biliard, baza de tratament, schimb valutar, seif, Accesul cu animale este interzis. Masa: se acorda in unitatea restaurant Oltul, categoria I, in sistem meniu fix. Facilitati tratament: baza de tratament proprie, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, meatbolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.

 

Please follow and like us:

Written by

admin