Localizare: Hotelul Sara’s Sons este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.

Camere: dispune de : 6 camere single cu pat matrimonial, 12 camere duble si 3 apartamente foarte confortabile. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu : frigider, televizor color, cablu TV, telefon si baie proprie.

Alte facilitati : Restaurantul ( 80 de locuri ) va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Are 3 piscine cu apa termosalina dotate cu sezlonguri si umbrele, terasa si bar ( 32 kocktailuri ). De aici se pot organiza ( ghid local ) drumetii la obiectivele turistice din zona : Crucea Alba, Grota Haiducilor, Grota cu Aburi si Valea Cernei, Vodita, Sf. Ana, Tismana cat si la Cazanele Dunarii.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copil cu varsta cuprinsa intre 0-9,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare , fara pat suplimentar asigurat; copil cu varsta cuprinsa intre 9-13,99 ani achita 50% din valoarea pachetului pentru adulti (pat suplimentar, mic dejun, meniu special pentru copii in seara de Craciun).

 

 

Please follow and like us:

Written by

admin