Localizare: Hotelul Silva a fost dat in folosinta in anul 1981. Este o constructie moderna cu arhitectura deosebita, perfect integrata in peisajul montan al statiunii. Este situat langa punctul de plecare al telecabinei Busteni-Babele catre cota 2200.

Camere: 94 camere duble, 26 camere triple, 6 garsoniere, 7 apartamente dotate cu baie, tv satelit, balcon, telefon la 2 stele, iar la 3 stele in plus minibar, mobilier modern si acces in camera cu cartela.

Facilitati: restaurant, bar si discoteca, 3 sali de conferinte dotate cu flipchart, retroproiector, ecran, video, tv color (30-60 locuri), 2 terenuri de tenis cu suprafata sintetica si instalatie nocturna, restaurant, bar de zi, salon coafura, parcare, birou de informatii turistice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): un copil pana la 9.99 ani, gratuit cazare in pat cu parintii. Pentru 2 copii intre 0-9.99 ani se achita 50% din  pretul de cazare al unui adult pentru fiecare copil, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 9,99 ani vor achita micul dejun (17 lei/zi). Pentru copiii cu varste peste 10 ani se va achita contravaloarea micului dejun (28 lei/zi). Mese festive copii: Cina Ajunul Craciunului 24  decembrie – 50 lei/copil, Masa festiva Craciun -72 lei/copil.Pentru patul suplimentar se achita 33 lei/zi/persoana (fara mic dejun inclus).

Pretul include: 4 nopti cazare, mic dejun inclus bufet; bonuri valorice de 50 lei/persoana; Ajunul Craciunului-Impodobirea Bradului si Mos Craciun pentru copiii cu varsta pana la 12 ani -24 decembrie 2015 -ora 17.30. Pomana Porcului incepe la ora 19 pe Terasa Silva cu tuica fiarta, sorici si gustare rece, dupa care in restaurant se serveste individual „pomana porcului” , salata de varza murata, placinta cu branza sarata si vinul casei; Cina festiva de Craciun. Seara de Ajun si Craciun vor avea in afara programului oferit de orchestra hotelului (SILVA BAND), si invitati surpriza.

Pentru slujba de Craciun se poate merge la manastirea Caraiman (500 m de la hotel) sau Biserica Domneasca din centrul orasului ( 2 Km).

Taxa de salvamont in valoare de 3 lei/pers si  taxa de statiune 5% din c/val. primei nopti de cazare se achita la sosire. Parcarea este 10 lei/zi/masina.

Se achita avans de 50% in 48 ore de la facturare si diferenta pana la data de 27.11.2015.

 

Silva

 

Please follow and like us:

Written by

admin