Hotel Smart 4*

Posted on | 2 Comments

Sinaia H. Smart

 

 

Adresa: Str. Theodor Aman, nr.16, Sinaia

Localizare: in statiunea Sinaia

Dotari generale: 20 camere (2 apartamante; 2 camere king size bad; 9 triple si 7 camere duble twin); 2 sali de conferinta, de 20, respectiv 30 locuri, dotate cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe; salon pentru micul dejun, restaurant, terasa acoperita, terasa descoperita, gradina de vara, barbecue, loc de joaca pentru copii, parcare proprie protejata cu camere de luat vederi

Dotari camere: balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon. Accesul se face pe baza de cartela magnetica.

Alte facilitati(contra-cost): cursuri de ski si inchirieri echipament; jocuri, sah, table, carti, remy la cerere; pastrarea de bunuri si valori in siguranta; servicii postale, coletarie, mesagerie, comenzi taxi; spalat-uscat-calcat haine personale; masaj-fitness-sauna; proiectii de filme pentru copii si adulti.

Atractii turistice:

-Castelul Peles, in prezent muzeu, a fost resedinta de vara a regelui Carol I si reprezinta o constructie monumentala in stilul Renasterii germane.

-Castelul Pelisor, de asemenea muzeu, gazduieste o galerie de arta impresionanta.
-Manastirea Sinaia dateaza din secolul al XVII-lea si reprezinta identitatea istorica a orasului Sinaia, fiind prima constructie de pe acest teriotoriu. 

Preturile includ: acces gratuit la sauna, sala de fitness si masa de ping-pong, acces gratuit la internet si nu includ taxele locale, care se vor achita la receptie.

NOTA : pentru informatii detaliate privind hoteluri, serii, tarife, facilitati si rezervari, accesati butonul REZERVARI HOTELURI din capitolul TURISM INTERN
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactati-ne acum!
Call Now
Directions