Localizare: Renovat complet in anul 2003 si are toate atuurile unui complex hotelier modern de 3*, oferind conditiile optime pentru odihna si relaxare, tratament si intretinere precum si pentru evenimente de afaceri. Hotelul Termal este situat la liziera padurii, la 200 m distanta de centrul statiunii Baile Felix, la 10 km de Oradea si la 15 km de aeroportul din Oradea.
Camere: dispune de 58 camere single, 114 duble si 6 apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu : baie cu cada, telefon, TV cablu, minibar, uscator de par, balcon, aer conditionat si incalzire centrala.

Alte facilitati: restaurant cu 300 locuri in salon si 100 locuri pe terasa acoperita, terasa, bar de zi, gelaterie, baza de tratament si centrul wellness (cu acces comun pentru turistii din Hotelurile Termal si Nufarul (3*), ofera inclusiv tratamente cosmetice cu produse Gerovital si Aslavital). Tratamente : hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica), kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane, elongatii, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente, termoterapie (impachetari cu parafina), aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri), masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant), kinetoterapie.3 sali de conferinta cu 60-200 de locuri, sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, salon de manichiura si pedichiura, 1 piscina interioara, 2 piscine exterioare, internet la receptie, parcare pazita

 

Termal

 

Please follow and like us:

Written by

admin