Misiune

           Viziunea.

Agentia Mega Travel doreste sa fie mereu in topul firmelor de turism si transport nemtean.

 

           Misiunea.

Agentia Mega Travel exista pentru a satisface cele mai variate si specifice nevoi de a calatori prin asigurarea unei game complexe de vacante: relaxare – sejururi pe cele mai cunoscute plaje ale lumii, experiente culturale – circuite cu autocarul si avionul in Europa, precum si in cele mai exotice destinatii, calatorii de afaceri.

S.C. Mega Travel este o societate de transport infiintata in 2001, in Piatra Neamt, recunoscuta pe plan local si national pentru calitatea serviciilor asigurate in domeniul transporturilor de persoane. Strategia de dezvoltare a firmei prin marirea numarului de trasee de la an la an , promptitudinea serviciilor, optimizarea relatiilor cu clientii, respectarea orelor de program, au contribuit la cresterea competitivitatii pe piata.  

Avand o flota de peste 60 de autovehicule de toate capacitatile (microbuze, autocare mijlocii si mari) Mega Travel efectueaza curse regulate (trasee proprii) , ocazionale (inchirieri pentru diverse activitati si evenimente) si sezoniere (curse Piatra Neamt – litoralul romanesc in perioada estivala ).

 

          Obiective strategice.

În vederea realizării viziunii şi misiunii sale, agentia Mega Travel urmăreşte:

 

• dezvoltarea profesională continuă a angajatilor săi

 

• găsirea soluţiei optime şi personalizate pentru fiecare client

 

• promovarea prin toate mijloacele media existente pe piata

 

• extinderea si in alte localitati pentru a fi mai aproape de cat mai multi clienti

 

• asigurarea disponibilităţii produselor şi serviciilor Mega Travel în pas cu exigenţele dinamice ale clienţilor.

 

  • oferirea de optiuni multiple de calatorie si o dorinta organizationala de a va propune transport de cea mai buna calitate, oferind satisfactii atat managmentului cat si calatorilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *