PIATA DE CRACIUN BRUXELLES – AMSTERDAM

 

Haga – Delft – Rotterdam – Amsterdam – Volendam – Marken – Anvers –

Bruxelles – Gent – Bruges

 

Ziua 1. Bucuresti – BRUXELLES – HAGA –DELFT – ROTTERDAM  (250 km)

Prezentare în Aeroportul Bucureşti Otopeni la ora 07:00 pentru zbor Bucureşti – Bruxelles cu compania Blue Air. După întâlnirea cu ghidul şi îmbarcare în autocar, deplasare spre hotelul din zona Haga pentru cazare. Dupa pranz, vizita la  Haga, oraşul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Pacii, Parlamentul, Muzeul Regal Mauritshuis si parcul tematic Madurodam, unde gasiti toate cladirile de interes turistic din Olanda la scara 1:25. Programul continua cu  pitorescul orăşel Delft, apoi Rotterdam, cel mai mare port din Europa si cel mai modern oras din Olanda pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului, pentru a admira elegantul pod Erasmus. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 2. HAGA – AMSTERDAM  – HAGA (180 km)

Mic dejun. Dupa micul dejun, ne rezervam intreaga zi pentru Amsterdam- «Venetia Nordului» unde vizitam Rijkmuseum, care găzduieşte opere de artă ale maeştrilor olandezi precum Rembrandt şi Vermeer, apoi cu Muzeul Van Gogh unde vei descoperi secretele unuia dintre cei mai misterioşi şi interesanţi pictori ai Olandei. Urmeaza Centrul de prelucrare a diamantelor « Coster Diamonds », apoi optional imbarcare intr-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Întoarcere pentru cazare în zona Haga. Pentru a experimenta tot ce ofera Amsterdamul, nu ratati notoriul Cartier Rosu si vibranta viata de noapte din oras.
Ziua 3. VOLENDAM  – MARKEN  – ANVERS   – BRUXELLES   (320 km)

Mic dejun. Dimineata timp liber in Amsterdam pentru vizite individuale si shopping. Optional  (25 Euro) , excursie la Volendam si Marken- localitati foarte pitoresti, unde  descoperim adevarata frumusete a Olandei: un peisaj tipic rural cu  mori de vant, poldere, canale mici, fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici in costume traditionale. Dupa amiaza, plecare spre Bruxelles, cu oprire in Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei,  admirăm Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Cazare la Bruxelles.î Ziua 3. VOLENDAM  – MARKEN  – ANVERS   – BRUXELLES   (320 km)

Ziua 4. BRUXELLES   –  GENT – BRUGES – BRUXELLES   (200 km)

Mic dejun. Începem vizita in Bruxelles, capitala Belgiei: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Timp liber in Bruxelles, sau excursie optionala (35 Euro) la Bruges si Gent. Ajunşi în Bruges suntem uimiti de frumusetile arhitecturale ale centrului istoric, intrate in patrimoniul mondial UNESCO din anul 2000 : Primăria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adăposteşte « Fecioara » lui Michelnagelo. Programul opţional continuă cu oraşul Gent, unde putem admira Catedrala, Primăria, Fortăreaţa, Biserica   Sf. Iacob. Seara intoarcere şi cazare la Bruxelles.

Ziua 5. BRUXELLS  – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberăm camerele şi lasăm bagajele în luggage room. Dimineata program liber in Bruxelles. Transfer la aeroport in jurul orelor  15.30 pentru zbor la Bucureşti unde se aterizează în jurul orei 22.20.

Orar de zbor

25.11   Bucuresti (OTP)  08:55  //  Bruxelles (BRU)  10:50

29.11  Bruxelles (BRU)   18:35 //  Bucuresti (OTP)  22:20

*Orarul este valabil la data publicarii programului si poate fi modificat. Acesta trebuie reconfirmat cu 48 de ore inainte de plecare.

Piata Craciun Bruxelles

Preţul include

  • Bilet de avion Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 2 cazări cu mic dejun în zona Haga hotel 3*;
  • 2 cazari cu mic dejun în Bruxelles hotel 3*;
  • vizita Haga, Delft, Rotterdam, Amsterdam, Bruxxelles;
  • ghid însoţitor din partea agenţiei.

Nu sunt incluse în preţ

  • Taxa de aeroport 145 €/pers;
  • Excursia optionala Volendam + Marken, Gent + Bruges, min. 20 persoane.
  • Transport local.
  • Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *