Pret:  €325

Date Plecare: 
December 29, 2018 – January 2, 2019

Petrece noaptea dintre ani la Istanbul, singurul oras ce se intinde pe doua continente !

Traversam stramtoarea Bosfor si vom pasi cateva minute pe Pamant Asiatic, vizitam Moscheea Albastra si alte cateva mari obiective, vom avea timp si de shopping in faimosul Bazar din Istanbul si ne vom bucura de o croaziera pe Bosfor.

Itinerariu: 

  1. Bucuresti-Istanbul
  • Sambata, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei – Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC. Cazare in Istanbul.

2. Istanbul-Palatul Topkapi-Moscheea Albastra (mic dejun).

De la  ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber – shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.

3.  Istanbul-Buyukada

31.12.(mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura, pranz cu bauturi si ghid local), apoi shopping in Istanbul.Seara,petrecerea de Anul Nou.

Cazare in Istanbul.

4. Istanbul- Palatul Dolmabahce

(mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 – croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber – shopping. Cazare in Istanbul.

5.  Istanbul-Edirne-Bucuresti

( Miercuri )mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei – Muzeul CFR).

Pretul include

  • servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
  • 4 cazari cu mic dejun in hotelul ales ;
  • transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, taxe stradale si parcari;
  • Masa Festiva de Revelion

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Pentru detalii si rezervari:  0733.966.420 sau 0726.166.950

Please follow and like us:

Written by

admin