Riu Palace Marhaba 5*

Posted on | 2 Comments

 

LOCALIZARE

Hotelul Riu Palace Hammamet Marhaba este situat pe plaja din Hammamet si la 60 km de Tunisia, 93 km de Aeroportul International Monastir.

CAZARE

Hotelul este format dintr-o cladire principala si bungalow avand 371 camere:

Twin garden room: este dotata cu baie cu cada sau dus si wc separat, uscator de par, telefon, aer conditionat, mini bar (apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit, seif, balcon sau terasa.

Twin room sea view: este dotata cu baie cu cada sau dus si wc separat, uscator de par, telefon, aer conditionat, mini bar (apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit, seif, balcon sau terasa.

Bungalow room: este dotata cu baie cu cada, uscator de par, telefon, aer conditionat, mini bar (apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit, seif, balcon sau terasa.

Bungalow large room: camere este mai spatioata fata de bungalow room si este dotata cu un pat dublu si doua canapele, baie cu cada, uscator de par, telefon, aer conditionat, mini bar (apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit, seif, balcon sau terasa.

FACILITATI

Receptie 24 de ore, wi-fi, muzica live, coafor, centru Spa (masaj, Jacuzzi, sauna, baie cu aburi, etc sunt contra cost), aer conditionat, gradina, spalatorie, sala de conferinte.

PLAJA SI PISCINE

Hotelul se afla pe plaja private de nisip fin, trei piscine exterioare si una pentru copii, una interioara. Umbrele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la piscina.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Tenis de masa, loc de joaca, mini club, volei pe plaja, aerobic in apa, teren de tenis si echipament (cu depozit), animatie in fiecare zi, cursuri de tenis (contra cost), teren de golf la 3 km distanta (contra cost, iar transferul este gratuit), sporturi nautice monitorizate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contactati-ne acum!
Call Now
Directions