SEJUR PRAGA

 

Transport avion CSA | 6 zile | de la 299 Euro

 

 Ziua 1  BUCURESTI – PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare cursa CSA OK 803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer in oras si continuam cu Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare.  Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. Detalii pe www.clarioncongresshotelprague.com .

Ziua 2  PRAGA – CASTELUL KARLSTEJN

Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 Ziua 3 PRAGA – KARLOVY VARY

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea „orasului de aur”. Optional, excursie la Karlovy Vary. Acesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 Ziua 4  PRAGA – DRESDA: Florenta de pe Elba „Elbflorenz”

Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba („Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 – 14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

 Ziua 5  PRAGA – Cesky Krumlov & Ceske Budejovice

Mic dejun. Optional, excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov & Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din secolul al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in secolul al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plášťový Most” uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice. Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 6 PRAGA – BUCURESTI 

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa companiei CSA OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfaristul pachetului de servicii.

  

Hotelul Clarion Congress Prague 4* este localizat la  doar cinci statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din Praga. Hotelul dispune de toate dotarile si facilitatile avand inclusiv un mall cu multe magazine si restuarante in aceeasi cladire, precum si o statie de metrou la care se poate ajunge direct din cladire cu scarile rulante. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie. Detalii pe www.cchp.cz .

 

Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 299 Euro adult loc in camera dubla
 • 179 Euro copil in pat suplimentar in camera dubla

Supliment camera singl  + 125 Euro/persoana/pachet pt. Plecarile din Iulie si August

+ 155 Euro/persoana/pachet pt. Plecarile din Mai, Iunie, Septembrie si Octombrie

*** Reducerile pentru copii sunt valabile pentru primul copil cazat in camera cu 2 adulti.

Pentru al 2-lea copil se calculeaza tariful la cerere

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti compania CSA
 • 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
 • Tur de oras de ½ zi in Praga cu ghid local de limba romana
 • Tururi pietonale cu insotitorul de grup conform programului
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Insotitor de grup roman

 Nu sunt incluse:

 • Taxele de aeroport, combustibil si securitate 150 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea stormo
 • Excursiile optionale

 Date de plecare: 20 Mai, 24 Iunie, 08 Iulie, 22 Iulie, 05 August, 19 August, 02 Septembrie si 07 Octombrie

Excursii optionale:

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 €/adult, 20 €/copil 3-10,99 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani

Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer, tarife valabile pentru minim 20 de participanti) 

 • Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 25€ /copil 6-10,99 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live

(transfer cca. 10 €/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 • Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult, 30 €/copii 0-5,99 ani, 40 €/copii 6-13,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (tarife valabile pentru minim 25 de participanti) 
 • Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
 • Excursie de 1 zi la Dresda: 55 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
 • Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice : 45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *