MAGIE SI RELAXARE

Transport Avion KLM | 10 zile | de la 1 299 Euro

 

28 – 29 Noiembrie   BUCURESTI – AMSTERDAM – BANGKOK  

Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 11:50, cu reprezentantul Interra Travel pentru imbarcare pe zborul KLM KL 1374 cu destinatia Bangkok via Amsterdam. Decolare la ora 13:50 si aterizare in Amsterdam la ora 15:50. Imbarcare pe zborul KLM KL 875 cu destinatia Bangkok cu decolare la ora 17:15 si aterizare in Bangkok la ora 10:05 in data de 29 noiembrie. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei – Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Cazare hotel Centara Watergate Pavillion (camere superior) 4* sau similar.

 

30 Noiembrie   BANGKOK – THONBURI, GRAND PALACE & TEMPLE 

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Thonburi – Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului situata pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Pranz la un restaurant local. Continuam cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr – cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Cazare hotel Centara Watergate Pavillion (camere superior) 4* sau similar.

 

01 Decembrie   BANGKOK – PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN & TABERA DE ELEFANTI

Mic dejun. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam calatoria cu vizitarea Taberei de Elefanti, o ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda, elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Insa noi ii admiram intr-un show minunat, urmat de o plimbare pe elefanti si de o experienta inedita de rafting de-a lungul raului Kwai Noi in barci traditionale. Pranz la un restaurant local. Dupa pranz, o plimbare scurta pe Calea Ferata a Mortii, flancata de stanci impunatoare si de malurile raului Kwai Noi, traversand faimosul viaduct construit din busteni de lemn. Intoarcere la Bangkok si cazare la hotel Centara Watergate Pavillion (camere superior) 4* sau similar.

 

02 Decembrie   BANGKOK – PHUKET

Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Bangkok Airways PG 924 cu destinatia PHUKET cu decolare la 12:30. Sosire in Phuket la 13:55. Peisaj spectaculos, apusuri tropicale uluitoare si apele albastre si calde va asteapta in cea mai populara destinatie de plaja a Asiei. Insula distractiei ofera o combinatie imbatabila de plaje fine cu palmieri perfect aliniati si ospitaliatate generoasa. Chiar daca alegeti cursurile de diving in Marea Andaman, terenurile de golf la standarde internationale sau aventuri in padurile tropicale, Phuket este locul unde va puteti extinde orizonturile. Luati o barca de mare viteza pentru a explora insulele din apropiere, savurati o croaziera senina in jurul misticului golf Phang Nga sau bucurati-va simplu de viata de noapte vibranta a Phuket-ului. Transfer la hotel si check in. Cazare hotel The Nap Patong (camere day light) 4* sau similar.

03 Decembrie   PHUKET – PHANG NGA BAY

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay cu pranz inclus (08:00-17:00). Turul se face cu barci de mare viteza intr-o combinatie fermecatoare a activitatilor si obiectivelor turistice, modalitatea perfecta de a descoperi multitudinea de atractii ale Phang Nga Bay. Vizitam faimoasa ” James Bond Island”, exploram pesteri ascunse si lagune, alunecam pe canele navigabile ale mlastinilor de mangrove in partea de nord a golfului. Pranz traditional in „Panyi village” construit pe piloni in mare. Pe parcurs cateva opriri pentru inot. Intoarcere la hotel. Cazare hotel The Nap Patong (camere day light) 4* sau similar.

 

04 Decembrie   PHUKET – PHI PHI ISLAND

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Phi Phi Island cu pranz inclus (07:00-18:00). Descoperim spectaculoasele formatiuni calcaroase ale Insulei Phi Phi. Vizitam Maya Bay, unde faimosul „The Beach” a fost filmat, apoi inotam si facem snorkeling in apele cristaline ale unora dintre cele mai frumoase golfuri. Ultima opririre este la o insula superba cu nisip alb si fin, locul perfect sa va relaxati pe plaja sau sa inotati. Intoarcere la hotel. Cazare hotel The Nap Patong (camere day light) 4* sau similar.

 

05 Decembrie   PHUKET

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare hotel The Nap Patong (camere day light) 4* sau similar.

 

06 Decembrie   PHUKET

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare hotel The Nap Patong (camere day light) 4* sau similar.

 

07 Decembrie   PHUKET – BANGKOK– BUCURESTI

Mic dejun. Dis de dimineata transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Bangkok Airways PG 290 spre Bangkok cu decolare la 08:45. Sosire in Bangkok la 10:15 si imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 876 destinatia Amsterdam. Decolare la ora 12:20. Sosire in Amsterdam la ora 18:30 si imbarcare pe zborul KL 1379 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si aterizare in Bucuresti la ora 00:30 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Tarife                                                    calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 1299 Euro adult loc in camera dubla
 • 1624 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Zboruri Bucuresti => Bangkok => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam
 • Zboruri Bangkok => Phuket => Bangkok, Compania Bangkok Airways
 • Cazare 8 nopti cu mic dejun:
 • 3 nopti la hotel Centara Watergate Pavillion (camere superior) 4* sau similar Bangkok
 • 5 nopti la hotel hotel The Nap Patong (camere day light) 4* sau similar Phuket

 

 • Tur de oras Bangkok: Thonburi, Grand Palace & Temple cu pranz inclus
 • Excursie de 1 zi la Piata Plutitoare din Damnoen, Tabera de Elefanti cu pranz inclus
 • Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay cu pranz inclus
 • Excursie de 1 zi la Phi Phi Island cu pranz inclus
 • Transferuri aeroporturi – hoteluri – aeroporturi
 • Ghizi locali
 • Ghid roman insotitor

 

Nu sunt incluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Asigurarea storno
 • Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
 • Excursiile optionale
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

 

Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival in THAILANDA :

Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival” unde sunt necesare urmatoarele:

 

 • pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
 • se completeaza un formular tip, pe care il puteti descarca de aici: http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm88.pdf;
 • fotografie recenta 4×6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
 • bilet de avion pentru retur;
 • durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;
 • asigurare medicala pe toate perioada calatoriei;
 • 1 copie dupa pasaport;
 • persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
 • pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
 • dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.

 

Acest tip de viza se elibereaza contra sumei de 1000 Baht (~35 USD).

Please follow and like us:

Written by

admin