THAILANDA– MAGIE SI RELAXARE BANGKOK & PATTAYA

 

 

Transport Avion Turkish Airlines | 9 zile | de la 999 Euro

  

29 – 30 Noiembrie    BUCURESTI – ISTANBUL – BANGKOK  

Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 19:50, cu reprezentantul Interra Travel pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK 1046 cu destinatia Bangkok via Istanbul. Decolare la ora 21:50 si aterizare in Istanbul la ora 23:15. Imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK68 cu destinatia Bangkok cu decolare la ora 00:55 si aterizare in Bangkok la ora 14:50 in data de 30 noiembrie. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei – Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Cazare hotel Amari Watergate (camere deluxe) 5* sau similar.

01 Decembrie BANGKOK – PATTAYA

Mic dejun. Transfer din Bangkok la Pattaya. Pe drum vizitam Gradina Zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume. Veti lua parte la un show spectaculos cu tigri, crocodili si multe alte atractii in cadrul circului. Spectacolul se bucura de peste 1.500 de vizitatori pe reprezentatie. Ne continuam drumul spre Pattaya – una dintre cele mai reprezentative statiuni din Thailanda. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 5* sau similar.

 02 Decembrie PATTAYA – INSULA DE CORAL

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de o zi la Insula de Coral cu pranz inclus (09:00 – 17:00). Navigare cu barca de-a lungul golfului catre insula de Coral – Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, sau pur si simplu relaxare pe plaja sub soarele tropical. Dupa un delicios bufet la pranz, ne imbarcam in vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Intoarcere in golful Pattaya dupa amiaza. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 5* sau similar.

 03 Decembrie PATTAYA – SATUL ELEFANTILOR

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor (13:30 – 17:15). O ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. In “Kraal” se organizeaza demonstratii insotite de comentarii detaliate despre capturarea, imblanzirea si dresarea elefantilor salbatici. Cazare la Amari Orchid Pattaya 5* sau similar.

 04 Decembrie PATTAYA – GRADINILE TROPICALE NONGNOOCH & ALCAZAR SHOW

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, excursie de jumatate de zi la Gradina Tropicala Nong Nooch (13:30 – 17:00). La doar 20 de minute de Pattaya, in noua statiune Nong Nooch Village asezata pe intinse coline inverzite, avand o priveliste uimitoare asupra plajei din Pattaya, veti intra intr-un colt de Rai. Aici timpul se opreste in loc printre livezi si lacuri, intr-un parc natural. Veti lua parte la un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze, box tailandez si lupte cu spada. Intoarcere in Pattaya. Seara, optional,  Spectacol la Alcazar (20:30 – 22:45, locuri V.I.P). Fiecare minut petrecut la Alcazar este o incantare! Pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 5* sau similar.

 05 DecembriePATTAYA – BANGKOK

Mic dejun. La ora 08:00 transfer de la Pattaya la Bangkok. In prima parte a zilei vom face un Tur de oras Bangkok: CITY & TEMPLES, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Buddiste din Bangkok: Wat Trimit care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv si Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele PalatGrand Palace, fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Timp liber la dispozitie. Seara, de la ora 19:00 si pana la miezul noptii, optional Vizitarea Pietei de noapte Patpong una dintre cele mai vibrante si mai colorate zone ale orasului. Patpong se intinde pe cateva strazi, intre bulevardele Silom si Suriwong, oferind vizitatorilor  cea mai renumita si populara piata de noapte, multe magazine bune, restaurante, dar si o viata de noapte energica si zgomotoasa. Patpong va fi cu siguranta unul din locurile unde veti petrece foarte mult timp. Cazare hotel Amari Watergate (camere deluxe) 5* sau similar.

06 Decembrie BANGKOK  – PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN

Mic dejun la hotel. Recomandarea noastra! Optional, excursie de o zi la Piata Plutitoare din Damnoen, cu pranz inclus (07:30–18:00). Acest tur de un interes aparte va poarta prin zona rurala a pietei plutitoare din Damnoen Saduak, situat la aprox. 100 Km de Bangkok. Turul include vizita la Nakorn Pathom, locul celui mai inalt sanctuar din Thailanda, denumit “Phra Pathom Chedi” care este in acelasi timp si cea mai mare pagoda din Sudestul Asiei. Pranzul va fi servit in celebra statiune rurala Rose Garden. Dupa pranz, veti lua parte la un spectacol traditional thailandez avand astfel posibilitatea de a cunoaste viata de zi cu zi a Thailandei. Veti fi martorii unui ceremonial de acceptare in randul calugarilor, dansuri clasice Fawn Leb (Dansul unghiilor), box tailandez, dans traditional Hilltribe, lupte cu spada, lupte de cocosi, elefanti la lucru si dansuri populare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Amari Watergate (camere deluxe) 5* sau similar.

 07 Decembrie  BANGKOK– BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK69 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 23:45. Sosire in Istanbul la ora 05:05 (a doua zi) si imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1043 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 07:55 si aterizare in Bucuresti la ora 09:15. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 999 Euro adult loc in camera dubla
 • 1409 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Bangkok – Bucuresti, via Istanbul, Compania Turkish Airlines
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun:
 • 3 nopti la hotel Amari Watergate (camere deluxe) 5* sau similar Bangkok
 • 4 nopti la hotel Amari Orchid Pattaya (camere deluxe cu vedere la ocean) 5* sau similar.
 • Vizita la Gradina Zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume
 • Tur de oras Bangkok City & Temples: Wat Trimit, Wat Po & Grand palace
 • Biletele de intrare la obiectivele din program
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Transport cu autocar local pe toata durata excursiei
 • Ghizi locali
 • Insotitor roman de grup

 Nu sunt incluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Asigurarea storno
 • Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
 • Excursiile optionale
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival de THAILANDA :

Autorităţile thailandeze eliberează viză de intrare şi la frontieră, pentru o perioadă de şedere de până la 15 zile. Pentru a obţine o viză de intrare în Thailanda pe aeroport  va trebui sa vă deplasaţi, după coborârea din avion, la biroul “Oficiul Emigrări şi Vize Speciale, Diplomaţi şi Visa-On-Arrival” unde sunt necesare următoarele:

 valabilitatea paşaportului sa fie de minimum 6 luni (pasaportul NU trebuie sa fie temporar);

 • să completaţi un formular tip pe care il puteti descarca de aici http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm88.pdf;
 • fotografie recenta 4×6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
 • bilet de avion pentru retur;
 • durata sejurului sa nu depăşească 15 zile;
 • asigurare medicala pe toate perioada calatoriei
 • copia pasaportului
 • persoana care călătoreşte individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
 • pentru o familie (soţ, soţie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
 • după predarea formularelor si verificarea documentelor, procedură care va dura in jur de 5-10 minute, cetăţenilor români li se va aplica pe paşaport viza necesara intrării in Thailanda.

Acest tip de viză se eliberează contra sumei de 1000 Baht.(~30 USD/~27 EUR)

 

EXCURSII OPTIONALE PATTAYA

 • ALCAZAR SHOW – VIP Seats
 • Gradina Tropicala Nong Nooch
 • Excursie la Satul Elefantilor
 • Excursie la Insula de Coral

EXCURSII OPTIONALE BANGKOK

 • Excursie la Thonburi
 • Excursie de o zi la Piata Plutitoare din Damnoen, cu pranz inclus
 • Excursie de 1 zi la Ayuthaya cu pranz inclus
 • Vizitarea Pietei de noapte Patpong

Tarifele au fost calculate pentru un numar minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de  platitori, tarifele se recalculeaza.

Pentru aceasta calatorie este necesar PASAPORTUL valabil 6 luni de la data returului cu viza aplicata!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *